Facebook

Beoordelingen van Restaurant Dionysos Leeuwarden

Recente recensies van Restaurant Dionysos Leeuwarden

4 sterren na 287 reviews

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas gaat de kwalliteit van het eten achteruit...de patat was vies; melig en bijsmaak, Vlees was droog, niet vers. Rest viel ook tegen.. Jammer, maar dit was de laatste keer voor ons...

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LAAT,... WEINIG,... KOUD,... Was de laatste keer, App verwijderd, zoek wat nieuws...

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur na bestelling is het eten pas bezorgd! Dit kan gewoon niet!!!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We zijn echt fan van Dionysos. Het eten was overheerlijk, meer dan voldoende, warm en sneller bezorgd dan we hadden gedacht.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was best lekker, maar veel minder dan de vorige keer. Bovendien kreeg ik een bak vol met superdikke garnalen, terwijl ik mixed fish had besteld. Toch nog altijd goed te noemen. Misschien had de kok even zijn dag niet. Moet kunnen voor een keer!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer heerlijk van smaak en mooi op tijd geleverd. Jammer dat er nu geen lamskotelet meer bij de mixed grill zit. De pita was in driehoekjes gesneden, zonde, niet meer doen aub, ik wil de pita in zn geheel. Verder zeker aan te bevelen.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en veel! En optijd!

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen lamskotelet bij maar een vreemd stuk onsmakelijke worst. Was niet wat ik gewend ben

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voldoende we hebben genoten en zeker voor herhaling vatbaar

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

ik haal wekelijks , de laatste 3 keer is de kwaliteit steeds minder . ik pas weer voor een jaar , eerder gedaan in 2015 .

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! Maar er moet wel echt wat aan de bezorgtijd gedaan worden. Alweer een uur moeten wachten helaas. Wij bestellen nu standaard ongv een uur eerder eten dan dat wij daadwerkelijk van plan zijn te eten, omdat wij weten dat het erg lang duurt. Erg jammer maar het eten is wel erg lekker en de moeite waard.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Moesten bijna anderhalf uyr op bezorgibg wachten. Kwaliteit is wel prima

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie bezorging helaas was het eten niet warm toen ik het bakje open deed

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig weer. Ons favoriete restaurant. Heerlijk gegeten (morgen ook nog, zoveel was er), het eten was warm, knapperige overheerlijke frietjes, super lekker vlees. Alles tiptop. We hebben echt gesmuld!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten besteld voor 18:30uur. Om 18:50 was het eten er nog niet. Contact gehad eten zou er om 19:10 zijn. Uiteindelijk kwam het eten om 19:25. Bijna een uur te laat. Zat een klein flesje wijn bij maar we lusten geen wijn. Dit is niet de eerste keer dat het eten zo laat is. Bijna bij alle bestellingen is het zo. Eten is verschrikkelijk goed anders hadden we er nooit weer besteld.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Helaas een half uur te laat.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kotopoulo Fileto (gegrilde kip) was ineens sterk gekruid met kerrie. Dat vonden wij niet zo lekker. Is dit volgens nieuw recept?

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meer dan 2 uur wachten heb ik het restaurant gebeld waar niet werd opgenomen. Na 2 uur en een kwartier kwam het eten, koud en t smaakte alsof het allang had gestaan. Saus zat er niet bij. Hier bestel ik niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam netjes op tijd en smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voordat de bestelling kwam terwijl er aangegeven was per mail dat het ongeveer 3 kwartier zou duren. Beetje jammer dat dit niet verbeterd is want ik heb dit al een keer eerder meegemaakt en ook gemeld dat de bezorgtijden niet goed worden aangegeven. Verder was het eten niet echt warm maar eerder lauw. Het was voor ons de laatste keer dat we hier besteld hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te traag. Komen toezeggingen, volgens bezorgingsbevestiging volstrekt niet na. Na telefoontje van mijn wordt ik weer met een kluitje in het riet gestuurd. Ze kunnen het niet aan. De tweede keer al in korte tijd. Bestelling afgesteld omdat het eten na mijn tweede telefoontje er nog niet na een half uur was, ondanks de verklaring dat het klaar was voor bezorging. Ik stel voor om nieuw personeel aan te nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bezorgd en heel laat afgebeld

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Kapsalons waren zeer goed

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.15 uur moeten wachten op het eten. Eten was lekker, en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We dachten een voorgerecht te bestellen bij ons eten...na een uur en een kwartier maar eens gebeld waar het eten bleef. Het duurde bijna 2 uur voordat het uiteindelijk kwam. Dit doen we niet nog eens ......

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De helft vd vlees (hadden 4bakjes mix grill) was lauw zelfs bijna koud vlees. Door de smaak was het nog lekker, niet vanwege de temperatuur. Stokbrood met kruidenboter zat niet eens bij onze bestelling. Wat wel jammer is Patat was te zout/kruidig. Bezorging had 17.28uur besteld en met status gedaan. Zo snel mogelijk. Kreeg ik in email de tijd aan 18.15uur. dacht nog dat is super. Want wou eerst 18.30uur aangeven i.p zo snel mogelijk. Om 18.40uur maar gebeld waar ons eten bleef Werd me verteld met 10min ongeveer word het gebracht. Eindelijk was het eten er om 19.13ongeveer. Wij erg balen. Vooral omdat ik er weer zelf achter aan moest waar het eten bleef. Kregen wel 1toetje als compensatie (moest er wel om vragen) en een fles wijn. Helaas lusten wij geen wijn

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties voor 1 persoon. Hebben met vrienden en kinderen eten besteld. Aangezien de kids toch alleen maar patat zouden eten voor hun alleen patat besteld. Wat achteraf niet eens nodig bleek te zijn zoveel dat er al bij onze menu's zat😀 Dus al met al heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar😀😀

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen op een boerderij,bezorger heeft min lang staan claxoneren bij de stal denkt zeker dat we bij de koeien wonen🤣 toen ie erachter kwam dat we ook een voordeur hebben,verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo’n lekkere kapsalon gegeten! En snel bezorgd!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Meer dan genoeg en de zeer vriendelijke bezorger kwam exact op de afgesproken tijd.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd menu. Ruime porties. Lekker warm en op tijd bezorgd. Top restaurant.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn eten wel betaald, maar nooit ontvangen. Nadat ik hier de volgende dag over had gebeld volgden loze excuses en de keuze tussen mijn geld terug of alsnog mijn bestelling. Jammer en frustrerend

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren het brood vergeten :'(

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, gaan we zeker nog een keer doen 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Wel jammer en vies dat de tas met het eten naar sigarettenrook stonk, zelfs het gratis stokbrood stonk naar rook.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door storing was bestelling niet aangekomen. 20 minuten gewacht, gebeld, bleek niet goed te zijn gegaan. Daarna met voorrang gerechten klaargemaakt, extra stokbrood, kruidenboter en een fles wijn en binnen een half uur konden we alsnog aan tafel, heerlijk was het. Bedankt voor de goede, snelle service!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging keurig op tijd, en lekker warm eten!!!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was heel goed, Het bezorgen duurde meer als een uur.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam pas, na tussendoor bv bellen, ruim twee uur na bestelmoment. Het was erg druk werd gezegd. Volgens mij waren ze de bestelling gewoon vergeten. Het eten was wel lekker.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Warm en genoeg. Exact op de afgesproken tijd geleverd. Tevens een lekkere fles rode wijn gekregen. Als we Grieks willen eten bestellen we altijd bij dionysos.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo goed als anders het eten was bijna koud alleen de boontjes waren heet,dus jammer en mijn man vond dat er veel minder giro s op lag vriendelijke groet fam papa

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,super lekker!!

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Dionysos en ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is. Echt grijs eten, alleen dan thuis. Bij de hoofdgerechten worden patat, rijst en groenten geleverd en regelmatig gratis stokbrood. De levertijd kan (bijvoorbeeld in het weekend) wel aardig oplopen. Anderzijds ook voor te stellen gezien er dan ook drukte in het restaurant is.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld, hoeveel heid goed alleen jammer dat hett niet echt goed warm was, het is een kwartier later bezorgd dan besteld,. Als het op tijd was geweest dan was het warm geweest. Zal wel meer bestellingen tegelijk zijn geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen om de 2 weken. Altijd lekker gegeten. Gisteravond wederom besteld. Wij hebben 3 uren gewacht op de bestelling! Geen telefoontje niks.. Bijna 50 euro armer en geen tegemoetkoming. Het was erg druk maar je laat klanten niet zo lang wachten zonder bericht. Wij bestellen voorlopig ergens anders.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2,5 uur op ons eten moeten wachten, dat is niet te doen met 2 jonge kinderen. De patat zat bij het vlees waardoor het helemaal week was geworden, niet te eten.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was dit keer super lekker, geen slappe koude patat en het eten was goed warm.

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten mag wel dubbel ingepakt worden met deze kou. Als we op de helft zijn met eten is het al koud. Verder is het altijd heerlijk.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super service! Eten stond op afgesproken tijd klaar en was erg lekker en uitgebreid. Onze speciale wens perfect uitgevoerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als ik wat bestel moet ik 2 uren op mijn eten wachten. Vind dit zo jammer.ook al is het weekend dit kun je niet maken tegenover je klanten. Het eten is heerlijk.maar de bezorging moet veel vlotter

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en op tijd bezorgd.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Al je je eten online besteld, ga er dan maar van uit dat je bestelling sowieso ongeveer 1,5 uur te laat komt. Dit gebeurt hier namelijk zo ongeveer altijd. De mevrouw aan de telefoon was erg bot en kortaf, zeer onvriendelijk.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van de gerechten. Echter de bezorging op 17,45 afgesproken. Kwam om 18.00 uur. Verder geen opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Meer dan genoeg. lekker, warm, vers. Bezorging stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie. Ruim voldoende voor 2 personen. Kwaliteit ruim voldoende.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Jammer dat de bestelling niet compleet was. Is wel prima na gebracht maar voelt dan als mosterd na de maaltijd.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar de patat was wat vet.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit prima, eten was goed warm en de bezorging ook prima! na een telefoontje dat er iets mis was gegaan en de bezorging later dan normaal was, werd dit keurig opgelost met 2 gratis blikjes drinken erbij.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes gebeld of ze een kwartiertje later mochten leveren ivm drukte. Even later werd ik gebeld dat ze de pita broodjes vergeten waren, deze werden netjes nageleverd. Prima dat ze zo pro-actief zijn! Al heb ik wel het idee dat de porties tegenwoordig wat minder vlees bevatten. Kwaliteit was zoals altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur gewacht en dan heb je het eidelijk dan is het ook nog eens niet goed door gebakken heb wel eens wat lekkere eten gehad daar weg ...

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor heen bezorgde ze altijd netjes op tijd. afgelopen 2 x kwam de bestelling een uur te laat.. doe hier wat aan jongens en niets het verkeer de schuld geven je staat echt geen uur in de file ..

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer opeenvolgend (te) late levering en net niet koud... Deze keer 50min. later dan bevestigd en echt ruimschoots optijd besteld. Erg jammer!

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees mocht wel iets meer gekruid zijn op sommige plekken . Verder erg lekker. Bezorging is een min 1. Heb om 17uur besteld. En tijd 18.15uur neer gezet i.p.v zo snel mogelijk. Moest helaas bellen om 18.45uur waar me eten bleef. Het eten was onderweg werd me verteld. 18.55uur het eten was er eindelijk Alleen helaas mijn man had geen lekkere trek meer omdat het te lang duurde en ik wou mijn jongste stukje vlees laten proeven. Maar die was te moe en lag 10min voor het eten eigenlijk kwam op bed . Die kon ik niet langer op laten blijven 5min te laat snap ik nog. Door het weer en drukte maar dik 40min te laat. Is niet fijn

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw moesten het opbakken jammer!!!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was gisteravond prima op de tijd die we gevraagd hadden. De 2 geleverde Mix-Grill waren boven verwachting; alleen doordat we bijna buiten de stad wonen ( 8923 E J ) was het gegrilde niet heel warm meer.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 18.15 uur het eten besteld maar het kwam al om 17.40 uur. Vandaar voor de bezorging geef ik 4 sterren. Voor de rest was het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 17.15 besteld voor zsm, 18.15 gebeld waar mijn bestelling bleef . Kreeg ik te horen dat hij nog niet onderweg was...... het was zo druk.... . Ik kan me niet voorstellen dat t om 17.15 al smoordruk is en anders bel even !!!! Niet weer dus!!!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze week twee keer eten besteld..... Eerste keer was de mail niet bij jullie binnen gekomen omdat jullie storing hadden, heb ik begrip voor, maar duurde nog een uur voordat mijn zoon kon eten. Gister eten besteld voor 18.00 uur, half zeven was er nog niets, gebeld en daar werd mij verteld dat iedereen om 18.00 uur eten had besteld. Ik moest om 19.00 uur weg, eten kwam om vijf voor zeven. De tas met eten kreeg ik van de bezorger, zonder excuses o.i.d. Ik baalde enorm heb snel wat eten naar binnen gewerkt, het is dat ik al betaald had anders hadden jullie het eten kunnen houden. Dat is twee keer in een week het eten veel te laat

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam pas na twee uur. Het was wel erg netjes geweest wanneer was gemeld dat het zo lang zou gaan duren. Toen we zelf belden kwam het eten ineens snel.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doorgaans correcte leveringn en warm eten Helaas duurde het nu (te) lang voordat de bestelling bezorgd werd. Tevens was veel van veel eten lauw.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...voor herhaling vatbaar

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg teleurgesteld. Kleine porties dit keer. Harde en taaie patat. Voor 1 persoon tzatziki ed. terwijl we dat normaal voor 2 personen krijgen...

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vlees verse groenten en kruiden. Het duurde alleen 1 uur en 35 minuten voor we het eten hadden dat is best lang. Dus was het eten koud. En geen stokbroodje gekregen

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en vlot geholpen. En het eten was prima. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij hebben het eten opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom! Ruime porties en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker. En ook goed op temperatuur. Binnen 3 kwartier bezorgd. Zeker een aanrader.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hetvleesen deboontjeswarenniet warmwelde patat en hetstokbrood

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dubbele porties sla en saus, extra saziky zoals besteld, ZEER kleine portie vlees!! Deze keer teleurstellend!

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goed eten. Jammer dat als je belt dat er iets mist, de bezorger eerst komt checken of het wel echt waar is. Je spreekt af dat je je geld terug krijgt en na een uur komt een andere bezorger toch het gemiste brengen. Sorry maar toen waren de gasten al uit gegeten.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was goed. En de hoeveelheid te gek. Dat mag voorop gesteld worden. Maar de bezorging duurde ruim 1,5 uur (na een uur en 15 min gebeld, toen zou het "met twee minuten vertrekken" en kostte het nog 20 minuten terwijl ik op 5 minuten rijden woon). Bij bezorging was het eten lauw. Ik zal hier dus niet nog eens bestellen.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed bereid!

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles TOP! Bezorging keurig op tijd, eten goed verpakt, veel eten, en bovenal: heerlijk eten. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.05 besteld om vervolgens om 19.50 de deur open te doen voor de bezorger. 2 x gebeld. Eerste keer(na 1.10 u) te horen gekregen sorry we zijn heel druk het gaat nu de deur uit. Na 30 min maar weer gebeld. Ik heb u kwartier geleden al gezegd gaat nu deur uit, pardon?? Vervolgens half lege zak patat en gyros zijn dikke plakken en mindere hoeveelheid als anders. Helaas, vroeger was het beter....

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima eten en goed warm.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na TWEE uur en 10 minuten op ons eten te hebben gewacht werd het eten eindelijk bezorgd. De patat was koud, de boontjes waren koud, de rijst was koud, de vlees was lauw en de kruidenboter was vergeten. Érg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig . Eten was goed, Alleen het gratis stokbrood met kruidenboter zat er niet bij. Vergissen is menselijk. Verder goed, en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar...

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend veel en uitgebreid (ik had een ovenschotel) en vreselijk lekker!!!!!

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerr

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en altijd hele grote porties. Zeker aan te raden!!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima vonden het alleen niet echt heet

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende menu's besteld. Heerlijk gevarieerd eten. Lekker warm. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend lekker, warm en vers! Ook altijd binnen de aangegeven bezorgtijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH -- HEERLIJK We bestellen vaker bij Dionysos, altijd prima, gehakt (geen idee hoe het heet) was extra gekruid vandaag, wij vonden het heerlijk. Complimenten voor de kok en de bezorger. Bezorging ook weer perfect: snel en goed warm.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk (veel) gegeten.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verzorgd en echt goed op temperatuur. En het is ontzettend lekker eten :-) Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geweldig gegeten! En was optijd geleverd!! Snel weer eens bestellen😄

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 40 minuten te laat bezorgd. Eten was wel lekker maar koud.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd goed. De bezorging mag echt wel beter. Eten wordt nooit op de aangegeven tijd bezorgd maar duurt standaard altijd minimaal een half uur langer. Als je belt is get altijd 'net onderweg '.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uren moeten wachten op ons eten waardoor mijn dochtertje niet mee kon eten. Een melding dat het lang kon duren was fijn geweest. Eten was ook niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel ! Een portie stifado kun je makkelijk met twee personen van eten en echt heerlijk.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heeeerlijk! En super veel, kan er nog 2x van eten. Bezorging was ook snel, bestel hier zeker vaker

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij dionysos en ook vandaag was het eten weer heerlijk. Zeker aan te bevelen dus!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker...

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uren eindelijk ons eten. Helaas ontbrak de lamskotelet...

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat de bifteki (van het kindermenu!) niet gaar was. Ook is de gratis stokbrood en kruidenboter niet bezorgt. Niet achteraan gebeld, want we bestellen vaker en dan is het wel in orde...

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekkere en hele dikke portie mixed grill. Ook de vega schotel weer meer als prima !! Bezorging ook precies op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en goed eten. Had 2x de mixed grill besteld. Bezorgtijd was ongeveer 1.15 uur

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren even vergeten hoe goed dionysos is. Ook die optie met verschillende voorgerechten. 5/5

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was koud! Voor de rest heerlijk.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij blijft goed!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte service en bediening. Hebben heerlijk genoten van het royale gerecht Gyros specialiteit. Gyros van een fijne smaak.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Ruime hoeveelheid en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker eten, goed op tijd en goed warm.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima edoch een beetje laat bezorgd...

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld dat het erg druk was, bezorging zou pas over anderhalf uur zijn. Erg prettig dat hier direct over gebeld werd. Heb de bestelling opgehaald om sneller aan tafel te kunnen. Eten was weer prima, zeker aan te bevelen. Enige minpunt is dat ik na het invoeren van de kortingscode de bestelling niet kon afronden (tot twee keer toe) Ik moest de bestelling opnieuw invoeren, bestelling kon ik alleen afronden zonder kortingscode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en het duurde heel lang. Dat laatste is op zich niet erg, maar het zou fijner zijn als het restaurant uit zichzelf aangeeft na bestelling om 17u dat de gewenste bezorgtijd van 18:15 niet gehaald gaat worden, maar dat het na 19u gaat worden.... dan Kun je daar eventueel nog rekening mee houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste 2 bestellingen die ik gedaan heb zat er geen stokbrood met kruidenboter bij. Jammer ?

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging en het eten is super heerlijk. Heb het al bij meerdere mensen aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van tevoren is er gebeld dat bezorging 1,5 uur zou duren. Dit werd 2 uren. Er zat geen stokbrood kruidenboter bij onze bestelling en ook ontbrak de helft van de salade en tzatziki..

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en super tevreden

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was aan dr droge kant. Meer dan de helft weg kunnen gooien. Jammer Voorgerechten waren heerlijk!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super goede service

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en meer dan voldoende. Bezorger was netjes en correct. Misschien een tip, dat je de verwachte bezorg tijd ontvangt.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was het eten

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima alleen de patat was normaal ipv vlaamse friten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voordat het eten werd bezorgt. Jammer, de vorige keer was het eten er zomaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service en genoeg eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel geleverd. Mocht wel iets meer knoflooksaus bij.. Verder was t eten heerlijk!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam koud aan, patat koud, rijst koud, groente koud, vlees koud. Zonde van het geld. Ik koop hier nooit meer.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd bezorgd en weer heerlijk van smaak. Leuk dat er nu ook een snoepje en een fris doekje geleverd wordt om je na het eten op te frissen. Helaas miste 2 van de drie extra bestelde pita broodjes, maar die werden snel nageleverd. Prima Griek, zeker aan te bevelen

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mixed grill was niet echt lekker, voor de lamskotelet had je en vergrootglas nodig anders kon je het niet zien de rest was droog. taai en niet warm. over de friet was te veel zout gedaan. Toen ik elke week bestelde was het veel beter ?!?!?!?!?!?!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zo als altijd. Alleen de sausen die er bij horen waren maar de helft van anders. Ook de kruidenboter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, speciaal een kindermenu aangepast voor ons. Super service ????

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over Dionysos!Het is en blijft mijn favoriete restaurant. Ook dit keer weer helemaal prima!Bedankt!

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden moussaka, griekse salade, griekse yoghurt en baklava. Allemaal even lekker.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en op tijd klaar.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd, maar het gratis stokbroodje zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en erg lekker!

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben het op gehaald. het was zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur later dan gewenst, maar op oudjaarsavond had ik hier wel rekening mee gehouden. Eten was weer prima en goed warm. Bestelling was compleet en zelfs een flesje wijn van de zaak. Perfect, wij blijven ook in 2017 graag bij Dionysos bestellen.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten net als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak en ruim voldoende.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd eerst niet ontdekt, maar was verder prima. Smaak goed en goed warm.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 18.00 en gekregen 18.25

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim van te voren besteld, aangegeven dat het om 17.45 wouden hebben,maar toch een half uur te laat. Erg jammer. Verder was het eten heerlijk en goed warm.

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat het adres lastig te vinden was, Nieuwbouw, was de maaltijd niet meer warm. Verder is de kwaliteit en de hoeveelheid prima. Mvg tom kuipers

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijkste gegrilde zalm van Leeuwarden! Uitgebreide maaltijd en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg goed van smaak, porties zijn goed. Jammer dat het eten niet erg warm was, duurde langer dan een uur voor bezorging.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima. Alleen geen stokbrood en kruidenboter erbij zeker vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was te veel gekruid. Waardoor dat niet lekker was. Sperziebonen zaten geen smaak aan. Vlees was lekker. Op 1stukje na want die was aardig rauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang (70 min) en sommige producten zijn niet geleverd het eten was koud toen we het kregen. Smaak was daar in tegen heerlijk.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima te eten wederom

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sas efcharisto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel!

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ruim en uitgebreide porties. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging niet van toe passing. het was weer heerlijk zoals gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima ,alleen pitabroodje ontbrak .

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de uitstekende service! Gr Martijn, Feytsmastraat

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer grote portie met extra's. En alles ook nog snel en warm thuis bezorgd, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, je krijgt veel voor weinig geld! Mixed grill is een absolute aanrader ;)

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en wat een grote porties.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Je krijgt echt waar voor je geld! En snel bezorgd

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min. te laat bezorgd. Daar baalden we flink van. Het eten was prima! (Veel!) Heerlijk!

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog maar lauwwarm toen het aankwam. Gyros zelfs nagenoeg koud

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima. Bezorging binnen half uur klasse.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros schotel bevat slechts een half pita broodje. Dat is wel erg weinig voor zoveel vlees

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd op tijd en heel lekker eten jammer dat zedr keer vlees niet goed gaar was niet goed gebakken,helemaal bloed erin vooraal kalfsvlees jammer maar voor de rest perfect eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur na plaatsing van bestelling pas bezorgd

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. goed eten en snel gebracht.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. En zoals gewoonlijk meer dan genoeg! Mooi op tijd bezorgd.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ook nog op tijd. Wat wil je meer.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 65 minuten; wel een beetje lang. Het eten was prima

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 17.20 besteld en werd om 18.40 pas bezorgd. En de lamskotelet was niet zoals ik gewend ben veel vet en smaakloos en eerder gekookt dan gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen met regelmaat hier verschil in kwaliteit is er soms echt perfect soms iets minder maar de laatste bestelling was ronduit slecht? Geen idee wat er aan de hand was in de keuken. Geen rijst bij de bestelling werd ook niet gemeld. Bij telefonisch contact werd er gezegd de rijst is op sorry. Saus bakje half vol stokbrood erg donker. Denk dat t niet helemaal lekker liep. Normaal gesproken is het bijna altijd perfect hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud, bezorging vond (na diverse telefoontjes) pas 2 uren na digitale bestelling plaats. Een van de medewerkers (Kees) belde ons op, bood excuses aan en deelde mede dat eerstvolgende bestelling niet behoefde te worden betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij halen het op het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet meer warm maar de bestelling was incl. Saus. Deze tzatiki saus moet op het broodje gesmeerd zijn vertelde men na telefonisch contact te hebben gehad maar in ons geval tja geen saus te vinden. Ze gaven ook geen oplossing aan. Dit was een zeer teleurstellende eerste bestelling bij Dionysos!

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alles netjes en snel

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Eten goed warm en snel gebracht. Klasse

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit voor elkaar 't smaakte fantastisch

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.50 uur een bestelling geplaatst met het verzoek om dit om 18.00 uur te bezorgen. De bestelling werd pas om 18.40 uur bezorgd en het was niet meer op een goede temperatuur. De patat was slap geworden.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer. Het was heerlijk en genoeg. Echt een aanrader.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:34 besteld. Na 1,5 uur nog geen bestelling gezien. Gebeld en toen werd medegedeeld dat 1,5 uur op een zaterdag "normaal" was . Ik kon voortaan beter eerder bestellen. Nog handiger was geweest als ze het even gemeld hadden in het bestelscherm. Uiteindelijk na meer dan 1 uur en drie kwartier de bestelling ontvangen. Was tegen het lauwe aan. Smaak was verder prima overigens. Maar voorlopig bestellen we er maar even niet meer.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vlot. Eten prima van kwaliteit en hoeveelheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hun veganistische schotel. Elke keer weer erg tevreden :)

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er prima uit smaakte goed voor herhaling vatbaar

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maar wel jammer dat de bezorger een bedrag vroeg van 10 Euro meer dan het werkelijke bedrag. En dit zonder de bon te overhandigen. Toen ik er naar vroeg herstelde hij zich en pakte de bon er bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super goed zoals we gewend zijn bij Dionysos!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten duurde erg lang 95 min waardoor het eten koud was en een erg onfatsoenlijke bezorger.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wisselgeld??????

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik de gratis stokbrood niet heb gekregen en ik heb een verkeerde hoofdmaaltijd ontvangen.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Bezorging netjes!

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het beloofde stokbrood met kruidenboter dat normaliter bij de bestelling gratis wordt meebezorgd, ontbrak.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service mooi binnen de tijd en het eten was zoals altijd voortreffelijk

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed eten jammer dat het koud was en de gyross heel erg zout jammer

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker, goed warm en gratis stokbroodje met kruidenboter was heerlijk. Bezorging was deze keer wel 45 minuten later dan gewenst. Een telefoontje dat het later wordt was prettig geweest.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na dik 1.45 hebben gewacht eindelijk ons eten gekregen gelukkig hebben we om 17.15 gereserveerd als je om 1800 besteld zal je het waarschijnlijk om 20.00 gekregen hebben. Het eten was nog wel warm toen we het kregen. Wel erg zout maar voldoende te eten in elk geval.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten, op tijd en netjes afgeleverd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, niets op aan te merken. Goed, lekker, op tijd en genoeg.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was lekker perfect tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben lang klant bij jullie en was meer als een jaar geleden maar het eten was fantastisch en de bezorging was mooi op tijd. Ga zo door

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten van de lamskoteletjes (en meer). Alles in orde. Door vooraf te betalen via I-Deal vergat ik de bezorger een fooitje te geven. Sorry......

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten afgelopen donderdag, alleen de patat was flauw, zat geen smaak aan. En de groente was minder, Jammer alleen dat de bestelling 25 min te laat was. Ook omdat we om half 5 de bestelling plaatste, ook omdat onze kleine man op tijd moet eten.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixgrill besteld, zoals gebruikelijk smaakte het prima. De bestelling via de eigen site gedaan. Je zou dan een stokbroodje met kruidendokter moeten krijgen, jammer genoeg zat dat er (weer) niet bij. Dit overkomt ons wel vaker bij een bestelling de laatste tijd. De derde keer in successie.....!!! Erg slordig en jammer.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet erg warm en steeds minder vlees

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles verliep vlot en prima; op tijd de bestelling doorgegeven en het eten werd op exact het per email doorgegeven tijdstip bezorgd. Het eten zelf was heerlijk, al had het wel wat warmer mogen zijn. Onze bestelling was niet koud, maar qua temperatuur hield het niet over... Overall gewoon prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wat flauw van smaak had gevraagd on boontjes inplaats van rijst helaas normaal wel verder top5

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd erg laat gebracht 17.40 uur besteld en ca 19.00 uur bezorgd. De smaak van het eten viel tegen. Ik zal niet snel weer bestellen.

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel goed maar ik meende dat de stokbrood met kruiden boter gratis was maar had ook nog Dionysos brood besteld koste wel 2,75 maar het is zo gr cvandermeer

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Zelf vind ik de kleine recepten (voorgerechten) lekker, en de kids ook van alles wat proberen! Heerlijk. De gerechten zijn ruimschoots en voor iedereen wat wils. Het enige minpuntje is de patat die zo zacht word voor de rest heerlijk eten!